Dagens låt

Mink DeVille - Spanish Stroll



Nu är det slut *grina*

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag. Jag har nämligen firat jul. Då vill jag inte blogga utan bara äta mat och så. Men nu är det slut på julen och som vanligt när något tar slut har jag sinnessjuk separationsångest. Känner mig så tom efteråt. Nyårsafton är ännu värre, då separerar man ju från ett helt jävla år. Hjälp. Men jag försöker verkligen blicka framåt nu, åker ner till gbg om en vecka och ger mig ut på jakt efter jobb. Ska förstås mysa runt lite också, strosa i Haga, öla på Kellys och sånt. Nu lägger jag upp lite sköna bilder från julen!

Jag och Jonte tog en promme på Julaftonsförmiddagen. Helvete vad vackert det är som pappa skulle säga.


Sara fixar myset.


Min mamma är jättesvår att få på bild för hon yr mest runt liksom. Här pratar hon om vad som står på lappen bakom henne nämligen att man ska "Släppa ut allt och låta kärleken flöda", vilt gestikulerandes förstås. Lilla mor i ett nötskal alltså.


Fan vad alla börjar bli lika i vår familj. Niklas och Sara börjar bli lika, jag och Livet börjar bli lika. Förr var det bara jag och sara som var som två bär och alla andra såg helt random ut. Haha.


Big sis Livet


Lil' sis Sara


Lucas (Livets). Han ljuger asmycket när han är full och alla går på det utom jag.


Jonte Ponny och mami. Hon ser ut lite som en kines här. Nu vet jag varför jag ser ut lite som en kines ibland.


Storebror Miro. Han ser bara på pricken ut som sin egen pappa och honom är han ensam om!

Dagens låt

Waylon Jennings - Mental Revenge



Vilken jävla skitblogg

Jag läste just min egen blogg och insåg att den är cynisk, dryg, bitter och tråkig hahaha. Fy fan! Det är inte meningen, jag fattar inte varför den blir så. Kan ha något med min egen sinnesstämning att göra kanske? Tror det behövs mer bilder! Men jag orkar inte ränna omkring och ta bilder på mig själv och random vardagsprylar, jag känner mig råfånig. Jag lägger upp en bild på något helt annat istället, som t.e.x den snyggaste och sötaste tjejen som gått i ett par skor, Zooey Deschanel. Titta bara på henne. Man vill ju bara ta en tugga. Eller äta upp hela och hoppas att man morfas så man ser ut som henne sen.

Seriös filmkritik

Min recension av Twilight: Helt okej bra film. Helt jävla overkligt snygg kille. *Dör*.
 
 Har lunchat med Martin, Johan och Erik. Min kompis Martin och jag har gått i samma klass från 1:an i lågstadiet till studenten. Jag tycker det var precis nyss vi gick i gymnasiet och nu är han (och Johan) gymnasielärare och vi sitter och pratar om "dagens ungdom". Fan vad sjukt. Funderar på att gå ut och supa mig omoget full för att kompensera. Men det gör jag nog inte för min lilla storasyster kommer från gbg och ska sova hos mig i natt. Hon är för övrigt 37 år, skitsnygg och har världens roligaste liv så det finns hopp om framtiden. Ska sluta åldersnoja nu.

Hörni!

Idag har jag och Jennie gjort knäck och limekola, det blev perfakeps fast vi är nybörjare. Jag är förövrigt nybörjare på nästan allt sånt här julhärj men har gått in stenhårt för det i år. Har ju t.o.m stöpt mina egna ljus tamejfan!
 Nu jobbar jag (typ) fram till 20.45 sen ska vi gå och sen den där Twilight. Har inga förväntningar. Intalar jag mig. Ska bli gott med limekola som biogodis i alla fall, Jennie påstår att hon ska köpa varma chips också, har för mig att de smakar bacon och känns livsfarliga?


Dagens låt

Fugazi - Waiting Room



Blogga då!

Mia och Nina varför bloggar ni inte för? Det är inte lika roligt att läsa bloggar av folk man inte känner. Jag vill veta vad ni gör, tänker, äter och säger HELA TIDEN förstår ni det? Jag får panik när jag inte har koll på er. Jag har ju ingen aning om vad ni tar er till! Och kom inte med några ursäkter som typ att ni har barn eller liv.
 En som jag däremot vet vad hon gör hela dagarna är Sanna, hon är duktig på att uppdatera hon, det gillar jag. Om nån frågar kan jag tala om när hon gick upp, vad hon åt till frukost och vad hon har på sig!

Ja jag har fett tråkigt. Ja jag vet att det bara är mitt fel.

Oh This Town Kills You When Your Young

Jag är sugen på att festa, men det är för jobbigt. Jag och Jennie var nära att gå ut igår efter en flaska vin, men ångrade oss. Jag orkar inte sminka mig och försöka vara snygg, orkar inte vara full, orkar inte gå till nåt trött ställe fullt med idioter.Hur fan kan folk tycka att det är kul att gå ut här? Det kanske bara är jag som blivit gammal, tråkig, cynisk och inte har några kompisar kvar men jag har aldrig roligt när jag går ut i Örebro. Tidigare idag när jag var ute och gick blev jag helt fylld av hat. Hatade husen, hatade människorna jag mötte, hatade gatorna jag gick på. Den här staden har gjort mig till en bitter människa. Jag vill inte vara sån, jag är ju inte sån egentligen, men jag måste bort härifrån innan jag gör en William Foster.

Dagens låt

Nick Cave & The Bad Seeds - Dig, Lazarus, Dig!!!



Fäsk

Var det nån som lyssnade på Fordradio igår? Nä trodde väl inte det. Nu ska jag laga en delikat fisksoppa som jag och Jennie ska äta till vårat vin, skulle gett er receptet om det fanns nåt men jag jobbar inte så.

Dagens låt

Funderar på att sluta skriva saker om dagens låt? Tycker ni jag ska göra det? Är det kul? Är det lökigt? Jag skiter i det.

Motörhead - Bomber





Grattis Bloglovers!

Idag har jag premiär för något jag kommer att kalla Tipstorsdag. Det är exakt vad det låter som.
 Dagens tips riktar sig till personer som har humor och lyssnar på musik, det vill säga dig. Det handlar om en rolig snubbe som heter Scott Ford, han är basist i Twilight Singers och Gutter Twins men han har också en radiostation där han (inte så ofta tyvärr) har program i vilka han intervjuar diverse intrassanta och roliga personer, eller bara snackar. För det mesta spelas dock bara musik på stationen men vilken musik sen då! Bara bra. Inget dåligt. Skojar inte.
 Ikväll sänds sista showen för i år och då ska Greg Dulli co-hosta så det kommer förmodligen bli hur roligt som helst. Kopiera in 216.155.131.180:8090 som URL i din winamp för att lyssna eller spana in http://fordradio.blogspot.com, där finns instruktioner för itunes och så bloggar han där också förstås. Programmet sänds 1.00 pm i USA och eftersom jag antar att det är LA-tid (han bor ju där) så blir det klockan 22 här.

Dagens låt

Dagens låt - för dig som är över 25 . Så här skulle jag alltid sjunga istället för text om jag hade ett band. Med en sån sjukt bra melodi behövs ingen text. Minns ni?

Sagostunden  - Öhhh?




Maska

Jag jobbar. Eller det gör jag ju inte, jag bloggar, men jag sitter på jobbet och borde jobba. Men jag orkar inte. Blev nyss utskälld av en tysk kärring och skulle precis skrika "DU kan va en jävla idiot!" tillbaka men hon hann lägga på luren. Fan. Hon sa även att hon skulle prata med min chef men jag hann inte säga till henne att hon gärna fick hälsa min chef från mig att hon kan krypa upp i sitt eget arsle och stanna där, för tyskkärringen pratade ju nonstop. Det är ju sånt här jag sitter och väntar på nu när jag blivit varslad, att få skrika åt kunder och leva om lite. Jag bryr mig väl för fan inte hur det går för det här jävla företaget. Hoppas det går åt helvete. Nu ska jag snart åka hem och äta julskinka med min julgris, later!


Dagens låt

Egentligen gillar jag 80-tals-Cramps bättre men det fanns liksom inga bra videos till de låtarna.

The Cramps - Naked Girl Falling Down the Stairs



The quest for the giant Humboldt-squid

Min hyresvärd har bestämt att vi ska ha Tele2 som kabel-tv-leverantör hädanefter och då måste man ha en sån där box. Jag har inte beställt nån box så jag har bara 1:an, 2:an och 4:an nu. Det kändes inte så brådskande, men så var jag hemma hos mamma och tittade på History channel. Gud jag är kär i History channel. History channel du får göra vad du vill med mig. Jag kommer aldrig mer gå ut när History channel flyttat in hos mig.

Fashion bor här

Jag har rätt tråkig klädstil nu för tiden. Jag har bara på mig svart. Svarta jeans och svart topp. Svart kjol, svarta strumpbyxor och svart topp. Svarta skor, svarta stövlar. Svart skinnjacka. Svart mössa. Känner jag mig riktigt vild piffar jag upp med någon leopardmönstrad accessoar. Kommer ihåg tiden då jag iklädde mig diverse rutiga och prickiga plagg i pigga färger. Det var på den tiden då fashion inte bodde här. Nu har fashion flyttat in, jag vet inte hur det gick till. Jag bjöd inte in fashion.
 Fast fashion brukar flytta ifrån mig på sommaren, då får jag nån jävla St.Tropez-psykos och går och köper turkosa "partytoppar" med gulddetaljer som jag använder en gång. Sedan ser jag dem i garderoben och undrar varför jag inte kommer ihåg när jag droppade LSD och gick loco på Gina Tricot.

 Nu till något helt annat, dagens avsnitt av Eragnu! Trodde ni att jag skulle ge mig eller? NÄNÄNÄ.

Eragnu del 3 - Raskatorna




Dagens låt

Jag har inte nån direkt motivering till valet eller nånting att om dagens låt förutom att den är så jävla bra, får mig att tänka på min kompis Annika och det finns ingen bättre att dansa till.

Depeche Mode - I Just Can't get Enough



Jo det var ju så att

Jag fyller år idag. Ett tydligt tecken på att jag börjar bli gammal är att jag inte tycker att det är det minsta jävla kul att fylla år. Jag bryr mig inte om presenter och jag vill helst inte att det ska uppmärksammas att jag blir äldre. Det enda min födelsedag är för mig är nämligen en påminnelse om att jag blir äldre och att livet försvinner någonstans för mig utan att jag gjort något utav det och det tycker jag inte om det ska jag be att få klargöra. Egentligen är det ju idiotiskt att gratulera folk till att de blir äldre. Lite närmre döden, grattis Lisa! 

Vafalls?

Tyckte ni inte att Eragnu var roligt? Jag tyckte det var hysteriskt. Vill bara förtydliga att de inte är seriösa utan gör parodi, eller till och med pastisch på fantasy-genren. Jag tycker de är väldigt raffinerade små barn. Hahaha. Men jag älskar ju också Slapstick. Här kommer del 2!


Dagens låt

Just nu tycker jag att det mesta är åt helvete och jag har 99 problems men kan ju trösta mig med att a bitch ain't one. Gud så skönt.

Jay -Z - 99 Problems

G'mornin

Nu måste jag dra och jobba för jag har inte råd att sjukskriva mig mer. Fan vad sjukt. Men det är bara 4,5 timma så det får gå på alvedon och smärtlindrande plåster. Nu ska ni få se nåt åt helvete roligt! Några ungar från Nora som gjort en fantasyfilm, dom måste vara de roligaste barnen som någonsin gått på jorden och rätt duktiga för att vara typ 12 bast också. Dom är som Monty Python fast dom vet inte om det själva. Det allra roligaste är att Jocke föreslog att de skulle få göra en musikvideo åt  Dead Man.

Eragnu Del 1 - Stenen (de andra delarna finns på youtube)



Sköning

Jonas gerillabloggade lite som ni märkte. Fan vilken sjuk jävel. Nu ska vi dra till Peter och fira hans födelsedag, jag ska ligga i varma badtunnan (den har även massagefunktion) tills jag inte har ont i ryggen längre.


Hejdå!

Stackars barn2

Jag älskar dom där orden man får skriva av ibland när man ska kommentera på bloggar (för att verifiera att man inte är nån typ av spam-maskin tror jag), idag har jag fått två sköningar som jag funderar på att döpa mina framtida barn till, "Dromis" och "Chasse-marée". Särskilt det senaste var spektakulärt eftersom ordet "swing" även stod separat efter.
  En annan sak jag älskar är när folk jag inte känner kommenterar i min blogg, hör du det Cissi, jag älskar det!
Nu ska jag laga dinkelpasta med köttfärssås. Råmycket grädde ska det vara i... nu lagar lisi mat å jag ( jonas) har datorn, nu ska här bloggas i god tro eller vad man ska säga...

man berättar väl om vad man har gjort idag å sånt super spännande antar jag...

.....Zzz

10.00 vaknade jag av att 2 timmerbilar frontalkrockade på bakgården här i stan på väster ( bor ju på landet annars i min herrgård ) det var en jävla smäll, jag for upp fort som fan å slängde i mig en messmörsmacka med messmör å sprang ut på balkongen för att se vad det var som hände, PANG sa det då den ena timmerbilen exploderade å stod i full brand, jag ringde 112 och larmade, hon som svarade hette Pernilla å var ny på jobbet och kunde inte hjälpa mig så jag fick ta på mig morgonrocken å hoppa ut och hjälpa dom stackars timmerbilsförarna som stod i lågor.
jag tog sats och hoppade från balkongen rakt ner ibland flammorna och allt det krossade glaset, jag landade på knä.

-Luuugna å fina ropade jag medans jag reste mig upp och borstade av dammet från morgonrocken, Här har ni dagens hjälte tänkte jag för mig själv när jag räddade dom båda och släckte elden och bjöd gubbarna på fika.

-Annars då? frågade gubbe nr1 vi kan kalla honom Gunnar.
-Jo tack! har lite annat att stå i idag, ska ju iväg å bruncha med lenart å lars strax, sa ja. Lenart är min karatelärare å Lars är min pappa.

Åfan sa gubbarna å tackade för sig å försvann, jag själv satt kvar i köket å drack upp mitt kaffe som nu var kallt.

12.30 mötte jag pappa lars och karatelärare lenart, vi skulle snacka lite affärer, vi har nämligen startat ett företag som ska börja kravmärka människor, så vi ska slå oss in på traffiking marknaden, pappa känner några farbröder i ryssland någonstanns nära finland, och lenart är as bra på karate så dom bara måste hjälpa oss annars får dom smaka karate, våran affärs idè bygger på att vi inte vill lägga ner traffiking utan göra det toppen bra för dom som blir utsatta för det, vi vill tex ge dom personlig service i form av att dom ska ha varsin go å glad assistent som göra alla tråkiga å jobbiga måsten, allt pappers arbete m,m så kan den utsatte, i våran värd "kunden" bara fokusera på det riktigt viktiga. 12.40 satte vi oss på fiket Kringlan, dom har så fantastiska små godbitar där. redan 12.37 var fikat över då pappa lars hade satt i sig en godbit med nöt i som han såklart inte tål, lenart fick panik å ballade ur i någon form av karateorgie i blindo, jag fick ta farsan under armen å springa ut å stoppa en bild,

-Hit med bilen pappa DÖÖÖR skrek jag i ansiktet på chaffören som körde den röda V70`n som stod vid rödljuset å väntade.

-Dra du åt helvete svarade mannen och körde vidare när det vart grönt.'

jag bad pappa sätta sig på mina axlar, så sprang jag till sjukan med pappsen å allt vart bra, ...

nu är maten klar å vi ska äta ... hej hej...




For your information

Skulle just börja beklaga mig över att ni har slutat kommentera mina inlägg (förutom Nina, den enda som tycker att jag är rolig, du är min enda kompis Nina), när jag såg att Carl kommenterat att mitt ena ben är smalare än det andra. Det är det inte i verkligheten, det ser bara ut så. Däremot är mitt ena bröst större än det andra, min ena fot större än den andra och mina ögon sitter olika högt. Tror även att mina ben är lite olika långa, så var inte ledsen Carl, det finns mycket att mobba mig för ändå!

Dagens låt

Det här är en sån låt som jag kan få på hjärnan, oavsett om jag lyssnat på den eller inte. Jag börjar bara sjunga den helt plötsligt med Bruce Dickinson-vibrato och sen garvar jag åt sköningtexten. Senast igår hände det. Tror det är lite som det där med "fan vad sjukt", orden ligger så jävla bra i munnen. Sen är det en svinbra låt också.

Iron Maiden - Bring Your Daughter to the Slaughter


Asså.

Hallå vad gör ni? Själv skulle jag ha varit hemma hos Lisa och druckit glögg nu men ägnar istället kvällen åt att ligga i sängen i diverse konstiga ställningar, typ så här:

Det är alltså en vägg och mina ben.

Har, trots att detta varit en äcklig skitontdag, så att säga dragit i lite trådar. Förhoppningsvis får jag snart en samtal om ett roligt jobb i gbg. Ett annat än det jag skrev om igår. Peppppppp.

Fan.

Är hemma från jobbet idag eftersom jag har så ont i ryggen och axlarna. Jag har ont varje dag men ibland blir det värre. Kan inte minnas senast jag inte hade ont, jag har vant mig vid att ha det jämt och för det mesta är det hanterbart, men det skulle ändå vara skönt att slippa. Det är så jävla orättvist för jag tränar, gör yoga och tar hand om mig själv och min kropp (alltså inte av skönhetsskäl) bättre än de flesta jag känner, ändå har jag alltid ont. Det är ingen sjukdom eller så, det är bara det att min kropp är för rörlig och orkar inte riktigt bära sig själv. Lite som att jag var gjord av spaghetti typ. Om du tänker dig att din rygg är gjord av spaghetti så fattar du att det blir jävligt jobbigt att hålla upp den liksom.  Därför måste jag styrketräna som en jävla galning för att stabilisera ryggmuskulaturen. Visst, jag kan slå knut på mig själv i konstiga yogaställningar men tyvärr är det inte enbart positivt.

GNÄLL GNÄLL GNÄLL

Så nu är jag klar, nu ska jag göra något trevligt och konstruktivt av denna dag. The cable guy kom nu och ska ge mig nya kanaler, jag får välja själv vilka jag ska ha, är så jävla peppad på National Geographics-kanalen.

Dagens låt

Lite Mike Ness idag va hörni brudar?

Mike Ness - Six More Miles


Snälla något, händ!

Nä nu har jag gjort mitt här i Örebro hörni! Började idag söka jobb i Stockholm och Göteborg, vill helst till gbg förstås men sthlm är också bättre än den här skithålan.
  Har hittat mitt drömjobb! Jag ska laga mat på en liten KRAV-märkt förskola på Guldheden. Jag kan inte ens börja beskriva hur perfekt det jobbet är för mig. Ur alla aspekter verkligen. Så håll tummarna för mig nu! (Jag skriver om jobbet som om att jag redan fått det, det är en affirmation, en självuppfyllande profetia)

Fan vad sjukt. Jag laddade ner en julskiva med Bing Crosby och White Christmas var inte med. Surreal.

Nu pratar Per Sinding-Larsen om White Christmas på tv. Ännu mer surreal.

Jag har börjat med en irriterande grej, nämligen säga "fan vad sjukt" hela tiden, om saker som inte alls behöver vara sjuka, utan kanske bara lite irriterande eller dumma. Jag har ingen aning om var det här kom ifrån men det började i lördags när jag hängde med Jennie. Jag sa "fan vad sjukt" om säkert fem händelser hon berättade om, varav kanske en var sjuk på riktigt. Nej det var säkert inget av det som var sjukt. Jag menar om hon hade berättat att hon har en kompis som brukar vira in sig själv i eltejp och gå ut på natten och ha sex med cyklar hade jag ju kunnat slänga ur mig ett kvalificerat "fan vad sjukt", men nu var det ju inte så.
 Nu är kungen på tv, fan vilken sjuk jävel!

Dagens låt

Idag tänkte jag att jag skulle lägga upp något med en av mina idoler, punkfarmor Patti Smith och valet föll på låten "Gloria". Eftersom den gjorts i original av av några andra gamla favoriter vid namn Them och båda versionerna är så sjukt bra och olika så kör vi idag en dubbel!

Them - Gloria




Patti Smith - Gloria



Dagens låt

Eftersom jag kom på irrvägar häromdagen när jag skulle lägga upp en Glasvegas-låt så tar vi den idag istället. Det här är hypad skit hörni, jag brukar inte gilla hypad skit men jag gillar Glasvegas. Den här låten påminner jättemycket om Mattis och Ekkans band The Modern Art, spana in dom. (Den påminner även om ett band som heter Ramones men det var ju ganska uppenbart).

Glasvegas - Daddys gone





Kom ut ur garderoben nu

Vi sitter och kollar på dansbandskampen, det är döroligt. Speciellt Slipz med sin amerikanska sångerska som sjunger en helknasig låt om att "komma out urr garderouuben". Lars Christerz cover på "Hey Ya" var inte heller helt fel.
 Nu ska ni få se lite härliga bilder av dålig kvalitet från helgens evenemang. Har hunnit med att både jobba och pyssla järnet. Jag är duktig.


Per och regina i ljusstöpartagen.


Per stöper ljus skitfort och Bibbi övervakar.


Jonas ville mest dricka glögg och ta det lugnt.


Aupair jobbar på golvet.


Det här har varit ett frekvent återkommande inslag under helgen.


Det här ägnade jag och Jennie lördagkvällen åt. Glögg, godis och egengjorda
julkort.


Och så här blev ett av korten. God jul!

Mer jul

Nu är Martin Hederos son på nyhetsmorgon och bakar julgodis tillsammans med Johanna Westman och en liten tjej som heter Marta. Varför just dom vet jag inte men det känns som att jag börjar få någon typ av relation till Jon Hederos. Jon är sju år och väldigt lillgammal och han tycker att det är kul att baka julgodis "mest för att det är gott men det ska vara lite finkänsligt också".

 Nu ska jag åka och jobba och sen ska jag fira andra advent med pompa och ståt. Kommer lite bilder ikväll tror jag.

Jul jul strålande jävla jul

Fan vad jag älskar julen. Alltså jag älskar den helt omåttligt. Om jag fick välja på att det skulle vara sommar jämt eller jul jämt skulle jag välja jul. Jag brukar börja i slutet av oktober med lussebullar och pynt sen är hela vägen fram till jul en enda orgie i pyssel, bakning och julmusik. Julklappar har vi slutat med i våran familj, så allt är helt stress och kravfritt.
  Anledningen till att vi inte köper julklappar är dels för att vi tycker att gåvor ska ges spontant av kärlek året om, inte av tvång den 24e december och dels p.g.a att det blir något av dessa två scenarion:

Scenario 1
: Man talar om för varandra exakt vad man vill ha och så köper man de sakerna till varandra. Man byter alltså i princip pengar med varandra och då kan man ju lika gärna gå och köpa det man vill ha själv.
Scenario 2: Man får en massa skit som man egentligen inte vill ha.

Alltså tar vi julklappspaus tills det kommer nya ungar . Nu ska jag jobba några timmar sen möta upp Jennie och köpa pysselgrejer till dagens och aftonens julstök. Kanske lägger upp lite bilder från denna tilldragelse samt gårdagens julstöpning i morgon. Later skater!

Dagens låt

Idag blir det kul! Jag tänkte först ta en Glasvegas-låt, men den låten fick mig att tänka på Matte och Ekkans band The Modern Art som i sin tur fick mig att tänka på att de för tusen år sedan när jag och Jonas inte var tillsammans utan bara kände varandra, spelade tillsammans i ett band som hette Captain Fantastic, där även några andra av mina kompisar var med. Dom var skitbra och sötast i sverige, titta bara på Jonte i "den tiltade pottan" som Rasberg döpt frisyren till.
  Lägg även märke till att Örebroprofilen Leslie Kot är med i videon, dansandes i träningsoverall.

Captain Fantastic - Pass the Time



Kära blogg

Jag har ingenting att säga dig. Jag jobbar som en iller, tränar, tittar på småsystrars lägenheter och gör inga intressanta betraktelser. Till helgen blir det en tredagars julstöksbonanza, alltså en riktig orgie i ljusstöpning och godistillverkning, återkommer om det.

Dagens låt

När jag och min tjocka släkt var på semester i den idylliska hålan Varberg på västkusten i somras, blev vi mäkta förvånade när vi en dag började se en massa kändisar på den annars så ödsliga stranden. Först var det Ebbot Lundberg och Patrik Arve som tog sig ett dopp i regnet och lite senare kom Martin Hederos och hans son knallandes. Det visade att Bröderna Lindgren som släppt skivan "Vuxen barnmusik" var ute och turnerade och hade tagit med sig halva sveriges musikelit till Varberg. Vi gick förstås och spanade in kvällsföreställningen (de spelade för barn på dagen) och det var så sjukt bra! Den roligaste konsert jag varit på på väldigt länge. Råsvängiga låtar med roliga texter om djungeln och sorgliga om hamstrar som dör framförda av ovannämda + Mattias Alkberg, Kristoffer Åström, Asha Ali, Caroline Wennergren och några andra. Jag rekommenderar alla som har barn att köpa (eller på något annat icke nämnt sätt införskaffa den till din dator) denna skiva! Om du inte har barn tycker jag du ska göra det ändå förresten. Hittade ett klipp från när de besökte nyhetsmorgon, av nån anledning tycker programledarkärringen att det mest är Ebbot som är värd att nämnas. Spana in dem närmare här!

Bröderna Lindgren + band - En flugas väg


Dagens låt

Ibland glömmer man bort band. Jag hade glömt bort Devo, även fast de såklart fanns i en skivback och mitt medvetande, men jag hade inte lyssnat på dem på flera år. Så hörde jag dem nånstans idag, på tv tror jag. Det var ett kärt återseende. Återhörande? Jag har suttit och lyssnat på Devo en stund nu och bestämt mig för att Freedom of choice ska bli dagens låt. Jag tänkte t.o.m köra en dubbel dagens eftersom Fu manchu gjort en grym cover på den, men hittade ingen bra inspelning på you tube, så ni får nöja er med originalet.

Devo - Freedom of choice


Snygga pattar, har du köpt dom på soptippen?

Hade fått en rolig kommentar på mitt lugginlägg:
öjvind swan ([email protected]) om Tjena bloggen hur är läget?: Vad fint det blev sötis, man kan knappt lägga märke till att du är född som man
  Haha! Jättekul tyckte jag först och skrattade och undrade vem det var. Sen kom jag på att det kanske inte alls var på skoj utan att Öjvind i själva verket är en nätmobbare! Jag är nätmobbad! Om Öjvind hade en blogg skulle det bli bloggkrig nu. Vi skulle rasa mot varandra, jag kanske skulle dra in Janne Josefsson och ställa till med nån riktig bloggchock.
 Närå, det är nog lugnt, men kolla vad många kvällstidningsord jag fick med. När fan börjar julkalendern?





RSS 2.0