Varför måste man skriva rubrik?

Nu har Jonte kommit hem, helt förstörd men nöjd. Gud jag skulle aldrig palla sånt där rockenroll-liv i tre veckor. För er som är intresserade har han lagt upp bilder från turnén på facebook. I övrigt har jag inget att säga!

Vän av ost

Bra livsnjutning igår! Livsnjuta är ett typiskt svenskt ord som betyder att dricka vin och äta ost på samma gång. I vissa länder är det helt normalt att göra detta varje dag därför har dom inget särskilt ord för det. Vi livsnjöt så ihärdigt att Jennie somnade på badrumsgolvet vid elva.
 
 Nu är det dagen efter vilket betyder täcke i soffan och repriser på 5:an. Ibland är det liksom så jädra gött att va lite bakis.
En grej som jag fortfarande är helt förundrad över (att jag bloggar om det två gånger är helt sinnessjukt) är att tele2 har gjort världens största, och säkert dyraste reklamkampanj på idén att cheap och sheep låter "nästan" likadant. Det är ju så otroligt dåligt och inte kul! Va? Skrattar ni? Tycker ni att det är lite småkul? Jag blev förbannad första gången jag såg en av de där reklamfilmerna och jag blir fortfarande förbannad. Känner mig förolämpad. Har de inte råd att anställa reklamfolk? Nä chefen på tele2 ba "jag vet, min frus farsa är göteborgare, han kan säkert nåt "gött", hehe, skämt om att vara billig". Alternativet är att det är en så galet överambitiös reklamsnubbe som slagit knut på sig själv i någon typ av ironisk-fast-ändå-inte-ordvitshumor-som-är-rolig-för-att-den-är-tråkig-och-tråkigt-är-liksom-det-nya-roligt-du-vet-stefan-och-krister-är-skiiiiiitstora-i-New York som ingen fattar.

Be careful what you wish for alltså!

Nu kommer jag med en härligt långsökt grej, men jag tyckte i alla fall att detta var jätteroligt. Nina skrev i en kommentar angående parmensanhysterikan Rachael Ray: "och detta jävla EVOO. Hoppas hon kvävs när hon hetsäter". Jag fattade inte vad EVOO var för något så jag var tvungen att googla och det är förstås en förkortning för Extra virgin olive oil (som Rachael tjatar om jämt) men det första ordet jag fick upp när jag sökte var Evoodoo, vilket ju var precis vad Nina utövade mot Rachael! Jag är inte förvånad om hon hittas död med en gryta marinara över huvudet i morgon.

Objektivitet är inte min grej

Angående tidigare inlägg om hysteriska inslag i tv-program; jag kanske bara tycker det är roligt för att jag älskar både MC5 och ost?

Dagens låt

Som vanligt när jag söker på en gammal låt jag gillar så tittar härliga Dipsetmuthafucka fram! Han har ta mig fan gjort såna här videos till alla låtar jag gillar och jag vill tacka honom för det, för annars hittar jag bara dåliga liveinspelningar av dem.

Johnny Thunders & The Heartbreakers - Born to Lose



Hopp om framtiden

Det bor en tjej som heter Ida här i mammas hus (en typ av kollektiv), hon är 17 år tror jag, men jag tänker alltid på henne som den lilla skitunge hon var när vi flyttade hit. I all fall så är hon en väldigt intelligent ung dam och nu när jag hör från våningen under vad hon spelar för musik kan jag konstatera att hon har koll där också. Hittills har hon spelat Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, José Gonzales, någon typ av jazz samt Black Sabbath. Hur lycklig blir man av att veta att det finns 17-åringar som lyssnar på sånt?! Jag blir i alla fall över mig förtjust.

Det är ju gott med ost men vafan

Tjena. Senaste dagarna har jag den dåliga vanan att titta på tv på förmiddagarna. Jag brukar förbjuda mig själv att slötitta på tv eftersom jag tycker att jag blir dum i huvudet, oinspirerad och lat av det, men nu blev det lite slackerstyle i några dagar i alla fall.
 Det jag försöker tala om, samtidigt som jag av nån anledning försöker rättfärdiga att jag tittar på skit på tv ibland, är att jag under de har dagarna varit med om några helknäppa tv-upplevelser som jag vill dela med mig av. Den första var på Xena - krigarprinsessan. Jag trodde att det var en helt vanlig äventyrs/fantasy-serie som utspelade sig före f.k nång gång, eftersom de som bestämmer är de gamla grekiska gudarna, ni vet Zeus och gänget, och det förekommer lite mytologiska väsen och magi sådär, ja ni har ju sett själva. Detta är helt fel. Tydligen är det inte alls bundet till någon tidsepok eller genre för helt plötsligt hoppar någon typ av medeltida hårdrocksband upp på en scen, med elgitarrer och allt. Det roliga med alltihopa är at låten de spelar är Kick out the jams. Alltså kick out the jams motherfucker. MC5 liksom. I Xena. Framförd i hårdrocksversion av en svart man i riddaruststyrsel.
 Nästa sjuka grej upptäckte jag efter att ha kollat på några avsnitt av Rachael Ray. Ni vet hon står där och lagar sin härliga mat och pratar så hon blir andfådd och publiken lyssnar under tystnad och möjligtvis lite småskratt.  Sen tar hon fram parmesanen eller nån annan ost och publiken brister ut i ett galet jubel!! De är fullkomligt samlade tills Rachael ba "and some parmigiano" och då börjar de klappa och skrika som vettvillingar! Haha! Kolla själva, det slår aldrig fel.

Han drar dem över sin kam

Jag generaliserade nåt väldigt i mitt förra inlägg. Jonas generaliserar sju resor värre i en kommentar angående att jag vill befinna mig i USA: "USA är ett jävla skithål, alla smarta vill flytta härifrån, man blir fet här." Jag vill nästan ta tillbaka mitt föregående inlägg p.g.a att jag blev så irriterad på Jonas uttalande. Herregud klart man blir fet och dum i huvudet om man bor i nån håla i Tennessee men det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt. Fast nu vet jag ju, HELA USA är likadant! I Los Angeles t.ex har de inte världens största utbud av hälsosam och ekologisk mat. Nä det är bara en myt. Hörni. Stoppa mig, jag känner mig som en 14-åring. Är mest arg för att jag tycker att man ska vara glad och tacksam om man får möjlighet att åka ut och resa och se en massa saker, men det är väl mest jag som har det intresset i den här familjen = jag är avundsjuk.

Upprörd

Apropå snubben som hittade en orm i avloppet. Folk som har ormar, spindlar och andra vidriga djur hemma är ju dumma i huvudet. Jag tror inte en jävla sekund på att de TYCKER OM de här djuren. Att de tycker att de är söta och fina. Aldrig. Dom tycker det är häftigt. 98% av de som har såna husdjur är ju hårdrockare/gothare/svartrockare/ och de resterande 2% är komplexfyllda idioter. Ja jag generaliserar nu. Det får man. Nu är det så att jag inte är så förtjust i husdjur över huvud taget. Jag gillar djur, men jag tycker inte att man ska ha dem hemma om de inte fyller någon funktion såsom att de ger en sällskap och då brukar en hund eller en katt vara det bästa alternativet. Fåglar, råttor, ormar och annat som sitter i bur och inte bryr sig ett skit om sin ägare ändå är bara trams.

Dagens låt

Noice - Du Lever Bara en Gång

<

Fylleblogga

Premiär för fylleblogg. Höll först på att särskriva fylle blogg. Bara en sån sak. Jag,Jennie och Camilla har gjort sushi. SÅ. JÄVLA. MYCKET. SUSHI. Bilder imorrn. Av någon anledning började jag och J prata om Noice och kom på hur sjukt bra dom var. Så nu måste jag lägga upp dagens låt. Hej!

Ta fram intresseblocket

Hej bloggen. Idag ska jag åka in till stan och gå på spinning, luncha med Madde och köpa hårfärg. Jonas,han ska spela på Skull Alley i Louisville, Kentucky idag han. Det låter som ett ställe där det finns mycket rednecks. Som ni förstår känns mitt liv otroligt tråkigt just nu, sitter mest och dagdrömmer om att jag också är i USA.

Dagens låt

The Bugs - Dave Navarro's Goatee Fucking Sucks

Cat in a hat

Jag antar att ni märker att jag har haft jävligt tråkigt de senaste dagarna eftersom jag bloggar som en iller. Jag måste ju vara världens sämsta bloggare, jag skriver bara när det inte händer någonting. Mest för att roa mig själv. När det händer grejer och livet är lattjo så har man ju varken tid eller lust att sitta vid nån jävla dator! Hela poängen med att blogga går ju därmed förlorad känner jag. Tänkte i alla fall visa en bild på den underbara hatt/hårsmycke jag hade när jag jobbade på popcorn häromveckan, bilden gör den verkligen inte rättvisa, den är spektakulär!  Det är en designer som heter Lisa som tillverkat några fantastiska huvudbonader som hon lånade ut till oss, dessvärre missade jag att ta bilder på de andra (tänk typ banan med fransar och påfågelfjädrar) ) men jag blev i alla fall så sjukt sugen på att göra sådana själv så nu måste jag köpa flor, frukter, fjädrar och tygblommor!


Kat von Plastic

Sitter och kollar på LA ink nu, har inte sett hela första säsongen i ordning eller så men jag kan svära på att det hänt något med Kats läppar sen sist jag kollade. Tycker att det är nåt funky going on med näsan också om man jämför med the early days. Inbillar jag mig? Har hela fejset ändrat struktur för att hon gått ner så mycket i vikt? Ge mig lite gossip nu. Gärna före och efterbilder, älskar sånt. Nu ska hon tatuera min favoritrocker Jesse Hughes, det blir i alla fall kul.

Jag dör

Antar att alla sett den här redan men man kan ju titta på den hur många gånger som helst. David 7 år har alltså varit hos tandläkaren och jag vet inte exakt vad de ger ungar, men jag chansar på en rejäl dos lugnande, smärtstillande och kanske en sömntablett.




Annika Jankell är så jävla kort

Jaha nähä då har man påbörjat sin servitriskarriär. Vilket jävla skitjobb. Men kidsen som jobbade där var trevliga och eftersom det var melodifestivalen-tillställning var alla deltagare där och då kan man ju inspektera kändisar och deras längd. Varför tror man alltid att kändisar ska vara långa? JÄMT när någon sett en på nära håll så ba "asså hon va så himla kort!", vilket betyder typ medellängd.
 Marie Serneholt var dock jättelång (jag vet att ni hyperventilerar för att ni är så jävla excited nu), jag passade på att armbåga henne i magen när jag gick förbi. Inte för att hon var lång alltså. Utan för att hon har varit med i A-teens och är så jävla smal. Hatar henne. Nä jag bara skoja det var inte meningen hon bara stod i vägen med sin långa, smala, jävla Abba-sjungande kropp.
 Jag slapp dock kändisarna för jag fick servera ett bord med bara vanlisar. Skönt. En annan grej jag återupptäckte är hur liten världen är. När jag gick in i köket stod två gamla klasskompisar från konstskolan kuben i Örebro i disken, nämen hallå tjena är ni här liksom. Sen visade det sig att en tjej kom från ljungby och kände Linda och Annie. Fan vad sjukt, utbrast jag på mitt sedvanliga vis innan jag kom ihåg att Sverige är litet, litet, litet land. Nästa gång jag flyttar blir det nog utomlands. Har redan börjat fundera på var...Har blivit så rastlös på äldre dar. Varför höll jag inte på sådär när jag var 20 som alla normala människor? 
 Imorgon ska jag åka till Öret och ta tag i lite tråkiga grejer sen åker jag tillbaka hit så fort jag kan. Jag får bo hos min rara Amanda gratis tills jag har en redig lön att tala om. Skall även påbörja min karriär som bokare och kulturprofil!  Hahahaha kulturprofil. Okej det är jävligt oglamoröst, jag ska ringa runt till massa festivalarrangörer.
  En sak till. Kom på hur otroligt löjligt det var av mig att vara så nervös innan jag skulle jobba när jag insåg att Jonas spelar sitt första live-gig någonsin med Dead Man just nu. I NEW YORK. Önskar att jag hade det perspektivet tidigare idag. Jävlar vad jag tjatar om deras turné men jag tycker att det är så otroligt spännande. Mycket mer spännande än va de själva tycker tror jag. Måste bli lite mer cool.

I want to be a part of it, New york New york

Nu sitter min kille på ett flyg till NY och är förhoppningsvis sjukt peppad. I sina drömmar. Jag sa åt honom att ta en sömntablett eftersom han är flygrädd och det kan nog även bli ganska tråkigt. Jag har aldrig flygit i längre än typ 5 timmar men när jag ska det så blir det sömntablett, lugnande, en whisky och sen hej hopp är man framme. I'ts the only way to go.
 Själv sitter jag och tittar ut över ett snöigt Göteborg, vilket i och för sig inte är fy skam det heller men jag vill också åka till NY. Jag hjälpte pojkarna boka flyg och boende, hittade flygresa för under 4000 tur och retur samt ett fint hostel mitt i stan för 128 spänn natten. Egentligen borde man bara åka?

Nu ska jag maila lite mail, sen ett par öl med Amanda och efter det middag med syster och vänner. På fredag kommer jag till Örebro, då ska jag och Jennie göra sushi och kanske ta ett glas vin?

Vote or die

Ja det var ju en annan grej också, Dead Man (Jontes band) har blivit nominerade till Millencolin Music Prize, gå in här och rösta på dem för fan annars är du inte våran kompis längre.

Götlaborg

Hej på er vänner. Jag är fortfarande i götet, har jobbat på sjukt värd festival, druckit kopiösa mängder öl, hängt med gamla kompisar, nya kompisar och diverse personer som inte är kompisar. Har även hunnit med att gå och kolla på gamla örebroarna i Graveyard och träna ett avancerat yogapass som var en nära-döden-upplevelse. Jag har hållit på ganska mycket med yoga men det här var mer som att köra ett nätt triathlon-lopp. Aldrig svettats så mycket.
 Idag ska jag kolla lite jobb, hälsa på Amanda, ta en repa på stan, spana in Kalles tatueringsstudio om jag hinner, träna på världens lyxigaste ställe, Hagabadet och sen gå ut och äta med syrret. Ska lägga upp bilder från Popcorn sen när jag har tid och lust. Laterzz!

RSS 2.0