Jurl booard

Nu sitter jag här och tar en liten fördrink med mig själv (dricker vin ur martiniglas efter som jag slog sönder alla mina vinglas på ca. 3 månader) för snart ska jag plocka upp Sara och Madde på jobbet och gå till Grand och käka julbord. Jävligt flott julbord ska ni veta. Det är facket som bjuder. Eller bjuder och bjuder, jag ger dom ju hutlöst med pengar varje månad för något jag inte riktigt fattat vad det är än, men gott ska det bli i alla fall.


Dagens låt

Nu har det varit mycket nytt på sistone tycker jag så det är dags för en gammal goding. En av mina favoritlåtar of all times från en av mina favoritskivor of all times "Young, Loud & Snotty" med cleveland-punkarna Dead Boys från 1977.

Dead Boys - Sonic Reducer



Tjena bloggen hur är läget?

Igår var en bloggfri dag. Jag och Jonte var på stan och gjorde typiskt bloggiga grejer som att second hand-shoppa och dricka chai latte på wayne's coffee. Sånt som blondinbella och de andra bloggmonstren gärna dokumenterar med bilder och allt och får en halv miljon läsare på. Jag hajar inte. Det är ju skittråkigt att blogga om att dricka chai latte! Därför lovar jag att aldrig mer göra det.
 Istället ska ni få se en bild på min nya lugg. Det har varit väldigt efterfrågat. Nej inte jävel har frågat, varför har ni inte det? Är ni inte intresserade av min lugg?
 Nä det kanske inte är så jävla kul att blogga om sin frisyr heller. Men jag tycker i alla fall att jag blev skitsnygg, känner mig som Jane Birkin. Typ.


Spontanfrisering

Nu fick jag ett ryck så jag ska gå till badrummet och klippa lugg på mig själv. Återkommer!

Nej fan det får vänta lite för nu handlar det om hur man undviker att äta för mycket och gå upp för mycket i vikt när man är gravid på Doctors. Känns som att informationen rör mig något ohyggligt.

Dagens låt

Med anledning av helgens event tänkte jag att jag skulle spela lite klezmer för er, det ska väl bli kul va? Tyvärr fanns ingen låt med Livets band Kaja på youtube men lyssna på dem här, däremot hittade jag lite klipp med ett galet band som heter Räfven, som Daniel (det är han med dreadsen) i Kaja även är med i. Tyvärr vet jag inte vad låten heter och är för lat för att kolla upp det på Myspace just nu, men här har ni i alla fall de eminenta Rävfen!


Hallå där

Ute i bloggosfären. Nu var det några dagar sedan jag skrev.Fredag och lördag gick bort p.g.a tidsbrist och söndag p.g.a brist på vilja att leva. Om man bortser från den förhatliga söndagen var det en väldigt trevlig helg. Lördagen ägnades å lunch hos far, lite mys hos Mossan och Annelie och sen Klezmer*-fest som kära mor anordnat på kulturhuset. Både mamms och syrrets band spelade och vi åt god mat och drack en massa vin (därav söndagstillståndet). Lite bilder på det va!

*Judisk folkmusik, svänger pappa enligt Nationalencyklopedin

Som omväxling till spegelkorten, den klassiska pandan.   Moss och Annelie   Livet (syrran), camilla och Josef som vickade för rikard på bas.   Min fina Livet.   Vi tog ett bord uppe på balkongen.  

Mamma (tredje från vänster) lirade också lite med sitt band, Livet och Camilla fick va med på ett hörn.   Regina och Stefan   Jocke och Seb


Men åh

Min bästa stockholmsbulle Johan smsade mig igår om att han hade en extra biljett till Mark Lanegan & Isobell Campbell nästa torsdag och frågade om jag ville gå. OM jag vill. Det är bara det att jag måste jobba då. Skitliv 2008. Nu ska jag trakassera mina medarbetare så att jag får byta pass dagen efter.

Dagens låt

Den här sjukt bra låten kom väl för nästan ett år sedan (ni har säkert hört den) och bygger på en sampling av introt till The Clash's "Straight to Hell". Jag valde versionen som Rye rye och Afrikan boy är med på för jag tycker den är roligare.
  M.I.A , eller Mathangi Arulpragasum som hon egentligen heter, är liksom bara för cool för att vara sann och kombinationen barnkörer - pistolskott är ju smått genial.

M.I.A - Paper Planes



Bröstmjölk någon?

Såg förut på mitt nya favoritprogram "Doctors" att PETA har bett Ben n' Jerrys att börja använda bröstmjölk från människor istället för komjölk i sin glass. Alltså. Jag är helt för att kämpa för att mjölkkorna ska ha det bra men det här är ju löjligt. Om de menar allvar så förstår jag varken hur de tänkt sig att det skulle gå till i praktiken (gravida-kvinnor-ladugård?) eller hur de skulle få folk att äta glassen. Om det är som jag tror, ett billigt och ogenomtänkt PR-trick för att väcka uppmärksamhet så kommer det ju enbart resultera i att bilden av dem som galna extremister förstärks och ingen jävel tar dem på allvar. Det tycker jag är synd. När man har sådan makt att påverka människor ska man ta vara på det och inte hålla på och fjanta sig.

Pinsamt!

Alla låtar på Head Off är tydligen covers. Pinsamt och konstigt att jag inte visste det. Men de flesta (kanske alla) låtarna var av nya (hyfsat nya) band och det är ju inte min grej tröstar jag mig med. Erkänner att jag inte hört någon av låtarna tidigare. Fast det t.o.m är med låtar av band jag känner folk i (Maharajas och Peepshows) haha. Dåligt. Men nu glömmer vi det och går vidare, ha en bra!

Dagens låt

Lisa tipsade mig om bandet Royal Cream som gått mig helt förbi och det var en trevlig upptäckt! Tyvärr verkar de inte ha släppt nåt på några år men den här låten är med på Hellacopters senaste och jag hade ingen aning om att det var en cover.
 
(Det jag inte fattade, Lisa, var det där med José. Är det twopointeight-José? Är han nybliven medlem? För han är ju inte med i videon. Håller dom på med nya grejer? Tell me!) 

En liten parentes bara.

Royal Cream - Darling Darling



Powerblogga

Jag var fotograferade ett par skor som jag hade för avsikt att lägga upp på Tradera. Sen gjorde jag misstaget att ta på mig dem och insåg hur sjukt snygga och dessutom bekväma de var. Satt och höll i dem som om de vore två små barn i soffan en stund sen tog jag mitt förnuft till fånga och började traderandet. Då var det något fel på sidan så det funkade liksom inte alls, det bara blev fel hela tiden. Jag tog det som ett tecken på att jag ska behålla skorna.
  Nu ska jag gå ut och powerwalka. Hahaha nej jag ska gå ut och gå. Ibland brukar jag säga powerwalka (vilket tydligen är exakt samma sak som att gå en snabb långpromenad) för då låter det som att man tränar.

Godmorgon!

Oj, Spinnerette väckte oväntat upprörda känslor! Som jag sa, låtarna hon släppt med Spinnerette är väldigt varierade och olika, jag rekommenderar att lyssna på fler låtar. Eller nej förresten strunta i det.
 Idag är jag ledig, vilket jag inte vill vara för jag är arbetsnarkoman. Hahaha nej det är jag inte. Men det blev bara fyra dagar denna vecka vilket är lite för lite. Tror att jag ska sälja min skit på Tradera. Inte min bokstavliga skit alltså, även om någon säkert skulle betala för den. Allt går att sälja.

Dagens låt

Eftersom jag är ett gammalt Distillers-fan väntade jag med spänning på Brodys nya projekt Spinnerette. Först gillade jag det inte speciellt mycket, förmodligen för att jag någon typ av förväntningar på hur det skulle låta, men det har växt på mig som amerikanerna säger. Jag gillar det mycket! Det är intressant och varierat. Det hörs vem hon är tillsammans med nu för tiden också. När Josh Homme har ett finger med i spelet så märks det, om det så bara är som pojkvän.

Spinnerette - Distorting a Code


Pyssel til' you drop

Nu ska här pysslas! Eller så fort jag får lön ska här pysslas. Ska kuta till Hobbex på en gång och köpa pärlor, kedjor, berlocker, läderband, trådar och allt möjligt skit! Sen ska jag bjuda in till pysseljunta med glögg. Vad kul det ska bli va hörrni?
  Nu ska jag sticka klart min halsduk. Den består av endast räta maskor och ganska stora hål överallt. Jättecharmig.

Dagens låt

Idag känner jag att det är en dag för en gammal klassiker. Många tror säkert att det här är en Elvis-låt, den har ju ofta framförts av honom och många andra t.ex. Jerry Lee Lewis, men sådant är ej fallet. Den är skriven av Rock n' roll/Rockabilly-legenden Gene Vincent och spelades in av just Gene och hans Blue Caps första gången 1956. Låten har mer historia, rötter i andra låtar och fler upphovsmän inblandade men det ska jag inte tjata om nu för ingen utom möjligtvis Kryckan bryr sig. Istället ska ni få se en liveinspelning, eftersom alla älskar härliga skitgamla liveinspelningar.

 Gene Vincent & The Blue Caps - Be-bop-a-lula



Detta är inte en rubrik

Nu hände två sjukt irriterande saker på väldigt kort tid. Först gjorde jag en stor sats sorbet i mixern, hällde ut halva över diskbänken, skrek könsord och stampade foten så hårt i golvet att det gjorde ont en kvart efteråt.
   Sedan skrev jag ett mycket långt och bra personligt brev till mitt CV på Uniflex och när jag skulle spara så var the session tydligen interrupted och allt försvann. Skrek könsord igen.
  Nu skulle man kunna tro att en något hispig och instabil person som jag själv skulle sätta på waterworksen och ringa till sin kille och säga åt honom att komma hem nu och köpa med jättemycket godis, men det gjorde jag inte. Jag var cool. Jag gjorde om. Jag gjorde rätt. Älskar den här nya egenskapen, den får gärna komma fram lite oftare.
 
 En kul grej är att jag hade 28 besökare igår. Det är lite fler än de 14-15 jag brukar ha. Jag blev helt jävla nervös och kände mig förföljd först, vilka är de, vad vill de? Sedan tyckte jag det var skitkul och blev peppad. Sedan insåg jag att de förmodligen bara hittat en länk i en kommentar någonstans, kollat in, tyckt jag var dötrist och lämnat sidan för att aldrig mer komma tillbaka.

Nä hörrni brudar

Nu måste vi köra igång med syjuntorna igen. Jag har pysselabstinens! (Skvallerabstinens). Vad ska vi säga, onsdag? Kan alla? Bra då säger vi så.

Dagens låt

Idag blir det en låt från Isobel Campbell (Belle & Sebastian) och Mark Lanegan (Screaming trees, QOTSA, Gutter twins) andra skiva i samarbete "Sunday at devil dirt" från i år. Nej. Jag ångrade mig. Det blir deras cover på Hank Williams jättegamla dänga "Ramblin' man" från förra skivan "Ballad of the Broken Seas" för den slår fan allt på nya skivan, hur bra den än är!


Jobblogga

Kund (ung kvinna): Hej! Jag behöver numret till skatteverket
Jag: Då är det 0771567567
(prat i bakgrunden)
Kund (inte till mig): MEN KAN DU HÅLLA KÄÄÄÄFT!!!
Kund (till mig): du jag behöver nummer till äktenskapsrådgivning också

Ice Ice Baby

Vill ni ha ett tips på en god och nyttig efterätt? Ja det vill ni. Ta ett gäng frysta bär och/eller frukter, lägg tillsammans med en äggvita, eller två, eller tre, beroende på hur mycket du gör, i din mixer. Om man använder syrligare grejer som hallon och blåbär kan man söta med lite honung, juice eller socker för den delen om man inte vill vara nyttighetsminister. Mixa skiten, ställ in i frysen ett tag tills det stelnar (om du orkar ) och voilá, hemmagjord sorbet! Idag gjorde jag med frusen ananas + mango vilket blev gudomligt.

Dagens låt

1975 släppte New york-punksen The Dictators en skiva som heter "Go girl crazy!" som jag gillar väldigt mycket. Låten ni ska få höra är från den skivan men inspelningen gjordes i år, alltså 33 år senare vilket Handsome Dick Manitoba iofs påpekar i klippet så jag vet inte riktigt varför jag skriver det (för att jag tror att ni inte lyssnar ortdentligt såklart). Många kommer säkert känna igen riffet låten bygger på eftersom det kärleksfullt plagierats av Turbonegro i "Get it On".

The Dictators - The Next Big Thing


Jag har trådlöst bredband.

Trådlöst bredband är något som kan få mig att vilja kasta ut lappis (min laptop, hon heter så) genom fönstret, kasta mig själv på golvet, skrika och gråta som ett barn. Trådlöst bredband är absolut djävulens påfund. Det ska se ut som att det är bra för oss och hjälper oss, men i själva verket driver det oss till vansinne. Typiskt djävulen att operera på detta sätt. Jaa det funkar!  Nej fan frånkopplad... yes, anslutning! funkar...funkar fortfarande...ja det verkar lugnt. NEEEEEEEJJJ!!
  Efter någon timma är man färdig för gökboet.

Dagens låt

Dagens disco med Goldfrapp! De släppte en ny skiva i år (The Seventh Tree) och den är fin, men jag gillar den förra (Supernature) bättre och speciellt den här låten gillar jag sjukt mycket. När jag blir stor ska jag bli lika snygg och cool som Alison Goldfrapp.

Goldfrapp - Oh la la


Sex and the city

Tittar jag på nu. Eller ja, lyssnar och tittar ibland, bloggar och pysslar med lite annat samtidigt. Jävlar vad lång film. Kanske spolar fram till slutet. NEJ JAG SKA TITTA PÅ HELA FILMEN OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR.

Dagens låt

Idag blir det lite hederlig gammal hårdrock med mina gamla tonårsidoler Black Sabbath. Tänkte först ta ett live-klipp så ni fick se Ozzy i sin härliga franskostym, men hittade sedan den här lökiga videon av någon som inte alls fattat att låten handlar om kokain och inte snö.

Black Sabbath - Snowblind


En bra grej

med att vara så här trött som jag är idag är att jag har ro till att titta på film. Jag ser i princip aldrig på film för jag är alldeles för rastlös och börjar alltid göra massa annat. Lyckades faktiskt titta på hela The Darjeeling Limited utan att få myror i benen och funderar på att nu se SATC-filmen. Nej jag har inte sett den än. Som sagt. Måste passa på nu för imorgon är jag förhoppningsvis pigg igen och har massor att göra. Men idag ska jag jävlar i mig bara livsnjuta. Och laga köttfärssås på lammfärs.

Ship a'hoy!

Jaha nu börjar man känna sig som en människa igen. Jag festar ju inte så ofta nuförtiden, men i lördags då festade jag till det ordentligt. Först på slottskällaren med hela Jonas tjocka släkt, mormor Iris fyllde 80 och bjöd på tre-rätters och en massa vin. Sen bar det av till Mossan och Annelie som också hade fyllt år och där var det massa människor och live-musik (Jonte spelade med Ananda och Hard Bread). Vid ett var jag aprak och det gillar jag inte att vara så jag cyklade hem mig själv. En jävligt konstig grej, som är mer regel än undantag när jag är full, var att jag inte sa till Jonas (eller någon annan) att jag drog. Vet inte varför jag gör så. Men det är i alla fall en av anledningarna till att jag inte gillar att vara full. Sen att jag har blivit gammal och är fullkomligt slut i två-tre dagar efteråt är inte heller så läckert. En annan grej är att det blir så jävla grisigt här när jag varit full, Det kan vara hur städat som helst när jag lämnar hemmet lördag kväll, söndag eftermiddag ser det ofelbart ut som en svinstia. Jämt. Man tappar ju allt liksom. Nu ska jag vila lite så kanske jag orkar börja leva igen imorgon och det blir fan inga superier på flera veckor.

Dagens låt

Idag blir det The Dwarves hörni! Jag behöver komma i fest-mood och den här låten blir man alltid så jävla peppad av. Dessutom är den sjukt bra och påminner mig och svunna somrar. Känner på mig att jag kommer få pikar av vissa personer för att jag klantmissat spelningar med Dwarves två gånger. hähä.

Everybodies girl


007 är det du?

På väg från friskis, möter två samtalande invandrarkillar i 18-årsåldern (det spelar ingen roll att de var invandrare egentligen, men det är roligare att säga det på det sättet de talar)
Ena killen: Asså jag fattade inte vem som var Bond i hela filmen, alla hade kostym!

Klackarna

Nu har jag jobbat för sista gången den här veckan. Ska vara ledig en hel dag innan nästa vecka börjar. Ikväll blir det först 80-årskalas för Iris (J's mormor) på slottskällaren. Vi ska äta skitdyr mat. Sen blir det 30-års kalas hos Mossan, han har visst dragit dit grejer så att folk ska kunna lira och så. Blir förmodligen sjukt kul. Nu ska jag bli snygg.

Har för övrigt tryckt in ctrl+/ igen (tror det var det jag tryckte) därför är det ofrivilligt kursiv text.

Slack it

Jennie nappade på erbjudandet om PF-kväll, hon har visst också PF. Är råpeppad på Idol av nån anledning. Det är ju bara trams.
  Vafan är grejen med tele2's får-reklam? Hajar inte. Är det nån ordlek på cheap och sheep eller? Fan vad tråkigt i så fall.

Dagens låt

Idag blir det en låt från gamla (jättegamla) countryprimadonnan Loretta Lynn's inte så gamla skiva hon gjorde i samarbete med Jack White (White stripes, Raconteurs). Jag ryser fortfarande varje gång jag hör den här låten. Så. Jävla. Bra. Portland Oregon!


Aahh

Jag har blivit gammal. Jag kan inte dricka två öl en vardag och jobba dagen efter. Har ont i huvudet. Gud nu kan man ju lika gärna gå och dö.

God morgon

Jag gick upp mycket tidigare än jag behöver för jag älskar att sitta och dricka kaffe och kolla på nyhetsmorgon länge. Men nu kanske det blev lite väl mycket, gick upp två timmar innan jag ska åka haha. Har en kort dag på jobbet idag (5½ ) Sen ska jag och J gå och köpa en present till Mossan som fyller 30 imorrn, vad köper man till den mest omaterialistiska människa man kan tänka sig?  Typ en flarra rötjut. Ska försöka hinna ett pass på Friskan också men sen blir det VM i soffpotatis och idol. J ska väl repa som vanligt på fredagkvällar så jag har PF (pojkvänsfritt) om nån vill komma över.
  Jag råkade visst göra nåt kortkommando här så att det blev kursiv stil, har ingen aning om hur jag ska ändra tillbaka så det får vara så här. Det funkar inte att klicka på "k". Älskar mig själv. Hejdå!

Dagens låt

Dagens låt är en annan låt jag brukar kalla världens bästa låt ibland. Det beror ju på dagsformen, men den här är nog en av de kanske 5 låtar jag brukar kalla världens bästa låt. Bandet har jag också många gånger kallat världens bästa band. Fast där varierar jag mig också bland ett par stycken. Flera av er har säkert redan gissat att det är Detroithjältarna MC5 det handlar om. Varsågoda, Over and Over!


Hallå kompis

Vad gör du? Själv har jag hetsjobbat, hetstränat, hetscyklat hem och hetsgjort mig i ordning och sedan lugnt käkat middag med öl på ollan med Jennsan och Jonte. Nu borde jag lägga mig men det har jag ingen lust med. Måste läsa en massa bloggar och lägga upp dagens först.
  Kryckan! Jag kan inte svara på kommentarer i kommentarsfältet men jag vill gärna ta ett glas, ring mig för fan.

Dagens låt

Dagens låt har Jonas valt. Ett väldigt bra val. När vi började träffas spelade han jämt den på gitarr, det garvade vi åt. Varje gång jag, eller nån annan, bad honom spela nåt; "okej jag kan den här - I pulled in to nazareth..". Haha. Okej det är inte kul för er. Det blir ett klipp från "The Last Waltz". Har du inte sett den så ska du det. I demand you.  (För de som inte vet är The Band Bob Dylans gamla kompband som sedan blev inte Bob Dylans kompband utan bara The Band)

The Band - The Weight


Hoho

Det blev varken gympa eller konsthallen idag för Jonas mådde lite kymigt och ville att jag skulle komma hem. Och då kommer jag. Vi gick upp på stan och köpte lammfärs och cykellysen. På vägen träffade vi John, han berättade att han skulle på turné med Motörhead. Känns overkligt att Witchcraft blivit så stora. Nä hörni nu går jag och lägger mig. Övar på att lägga mig tidigt. Kommer inte kunna sova. Godnatt!

PUH!

Det är allt jag har att säga om valresultatet. Inte för att jag tror att Obama är en fredsälskande hippie som kommer att make love not war, men han är i alla fall bättre än McCain och Sarah Palin som är en av de otäckaste människor jag sett.
   Nu till lite viktigare saker, vafan har hänt med brittans fejs på det här skivomslaget? Så där ser hon ju inte ut!
Eller hon kanske har fått en extreme makeover vad vet jag.



Idag: Yoga, jobba, konstutställning, gympa på friskan. Kommer väl hem i natt nån gång. Herrå!

Dagens låt

Jag vet att det var EODM för inte längesen, men dom har ju släppt nytt och det måste vi fira!  Jag blir så glad när det kommer nytt från de få ännu skivsläppande band och artister jag gillar. Och som jag gillar't sen då!

Eagles of Death Metal  med Prissy Prancin' från nya skivan Heart On (asfin ordvits). Lyllos Kat som får kramas med The Devil himself.


Jo

Jag undrar om det finns nån butik här som säljer Ed Hardy-doften. Jag vill ju sniffa på den. Man kan ju inte köpa en parfym bara för att den är fin.

   

 

Varsel!

Idag fick jag reda på att Eniros enhet i Örebro ska läggas ned och vi blir utan jobb. Vet ni vad jag tycker om det? Skönt.   Nu får jag äntligen arslet ur vagnen och ser till göra nåt som jag verkligen vill. Kanske att jag äntligen vidareutbildar mig inom konsten. Jag vill inte ha gått två år på konstskola på folkhögskolenivå med studielån i onödan, jag borde använda det till nåt mer än en flyktig hobby.
  Imorgon ska jag gå och titta på James Bates och Kaarina Kaikkonens utställning på konsthallen och bli inspirerad. Bilderna nedan föreställer installationer av Kaarina Kaikkonen. Fint tycker jag. Gillar speciellt den med kavajerna och väggen.

        

Dagens låt

Ska strax dra igen, men slänger upp dagens först. Idag blir det Panteras underbara tolkning av vapenälskaren Ted Nugents gamla hit Cat scratch fever. Hävy mätal. Later!


American Apparel

Måste tipsa om en grej! Jag älskar American Apparel och det har ju funnits lite kläder på nelly.com och ett par andra svenska webshops, utöver enda svenska butiken i sthlm, men inte så stort utbud. Idag spanade jag in deras hemsida och internationella webshopen, där kan man köpa allt och frakten från USA är inte alls dyr!  American Apparel gör sköna, snygga, enkla basplagg som är i bra kvalitet och dessutom billiga. Jävlar vad reklam det blev här nu men jag kunde inte låta bli. 

Dagens låt

Jag har ju en liten crush på Love Antell (Han i florence Valentin) så jag har youtubeat honom en del och då dök det upp lite grejer han gjort med Anders Wendin (Moneybrother). Jag kom då förstås att tänka på Anders gamla band Monster och har suttit och nostalgitrippat till denna låt en stund. Kolla hur sjukt söt Viktor Brobacke är och Anders också för den delen. Ja dom andra också, hela videon är ju fullkomligt bedårande för fan! 
 
Monster - Don't answer the phone


Stekfräsch

Ja det var jävlarimig skönt att komma ut på landet och götta sig lite igår.  Utomhusbad, god mat, goda vänner, vin och brasa. vJag hade ont i huvudet och feber men det gjorde inget.  Fick träffa Peters flickvän för första gången också. Dom var så söta att jag blev lite nykär själv. Sånt gillar jag! 
 Apropå nykär så har jag och J snart varit tillsammans i tre år. Hoppas att vi ska fira det med att åka på finlandskryssning med Ragnar, Stefan, Regina och Robban och supa oss dyngraka. Det var nämligen på en sådan tillställning vi sa "jag älskar dig" till varandra första gången. Träd, gräs och stenar spelade. Vi var fulla som as. Mmm romance.

Hörni!

Idag ska jag och Jonte Maräng (kärt barn har många namn) åka hem till scheriffen på landet.  Sheriffens hem är en av mina favoritplatser på jorden. En idyllisk liten gård med bekvämligheter som inglasad uteplats, bastu, pool och en uppvärmd badtunna som jag ska ligga i och dricka skumpa. Vi ska även tillaga nån sjukt lyxig mat. Undrar om dom har tryffel på Ica Maxi. Nä vi hörs i morrn då!  Yours truly // Stekarn

RSS 2.0